Mogę potwierdzić. Garść sałaty, garść rukoli (mała garść, bo nie dużo jej mam), kilka gałązek koperku, trochę listków pietruszki, gałązka bazylii. A jeszcze liść mięty. Do tego małosolny. I możemy z garścią sałaty, uśmiechnięci, zasiąść do grilla.
Szczypiorek wypadł z gry w tym roku, na diecie mi nie służy.
Specjalnie dla MM, z pozdrowieniami :) |
Całość wygląda bardzo smakowicie :)
OdpowiedzUsuńSama robiłaś małosolne?!
jest pycha, jako sos trochę jogurtu biorę.
UsuńKurczę, nie wiedziałam, że te posadzone rośliny dadzą mi tyle radochy i zabawy :)
odpowiedź do małosolnych- powyżej. :) Nie rozczulam się z nimi, tylko zalewa musi być 1 litr wody, czubata łyżka soli, (na mój garnek potrzebują ok. półtora porcji- dorabiam drugi raz) i przez pierwsze 3 dni ciepłe miejsce.
Nic trudnego...
Specjalnie do nich mam krzak chrzanu, na liście, przykrywam nimi górę garnka, kładę talerz odwrotnie i kładę kamień, który jest na zdj. i zalewam zalewą, aby nie było powietrza. Nie musi być garnek, może być plastikowe wiaderko na próbę:):)
Dzięki :* wyglądają pięknie
Usuńmam identyczny kamieniaczek :)
zrobię w przyszłym tyg. muszę nadrobić stracony czas :))
Jak byłam dzieckiem, mówiłam, nie lubię cipiolku
OdpowiedzUsuńteraz jest okey, ale ogórkami to mi smaku narobiłaś
kiss
cipiolku nieźle....hahaha
OdpowiedzUsuń:) też mi się podoba
Usuń