Witam serdecznie, lecz..... pamiętaj- jesteś tu gościem. Internet jest dla wszystkich, tutaj jest moje miejsce. I niech Ci się nie wydaje, że mnie znasz, bo mogę mieszkać na drugim końcu świata.... :)))
podsunęłaś mi pomysł co zrobić z moim powoli skamieniałym bezglutenowym chlebem:)zrobię w wersji na słodko,namoczę w osłodzonym mleku ,jajku i posypie cynamonem.Dzięki za inspirację.
podsunęłaś mi pomysł co zrobić z moim powoli skamieniałym bezglutenowym chlebem:)zrobię w wersji na słodko,namoczę w osłodzonym mleku ,jajku i posypie cynamonem.Dzięki za inspirację.
OdpowiedzUsuńto z powodu dostępu do dobrych jajek odświeżam dawne smaki...
UsuńTylko właśnie trochę tłuszczem smakują....
uwielbiam tosty francuskie, ale nie znoszę tego tłuszczu, dlatego postanowiłam kupić elektrycznego grilla z tefala, który ma opcję opiekania tostów :)
OdpowiedzUsuńświetne zdjęcia :)
dziękuję :)
Usuńale można opiec takie zamoczone w jajku?