*******
Witam serdecznie, lecz..... pamiętaj- jesteś tu gościem. Internet jest dla wszystkich, tutaj jest moje miejsce.
I niech Ci się nie wydaje, że mnie znasz, bo mogę mieszkać na drugim końcu świata.... :)))





poniedziałek, 14 marca 2016

3 razy p

do pooglądania:

granice w Europie

do posłuchania:
Zabiorę Cię, gdzie nikt nie znajdzie Nas

do przygotowania:
suchy chleb, jajko
pozostałe, podsuszone kromki chleba zamoczone w wodzie i posolonym jajku. Podsmażone na patelni z niewielką ilością tłuszczu.

4 komentarze:

  1. podsunęłaś mi pomysł co zrobić z moim powoli skamieniałym bezglutenowym chlebem:)zrobię w wersji na słodko,namoczę w osłodzonym mleku ,jajku i posypie cynamonem.Dzięki za inspirację.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to z powodu dostępu do dobrych jajek odświeżam dawne smaki...
      Tylko właśnie trochę tłuszczem smakują....

      Usuń
  2. uwielbiam tosty francuskie, ale nie znoszę tego tłuszczu, dlatego postanowiłam kupić elektrycznego grilla z tefala, który ma opcję opiekania tostów :)

    świetne zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję :)

      ale można opiec takie zamoczone w jajku?

      Usuń

Komentarze mile widziane. Dziękuję bardzo za wpis :)

Poprzednie posty:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...