jedyne co mam
do poczytania:
poezja Małgosi Południak
do przygotowania:
ryba zimą ma zupełnie inny smak....
w wersji lekkostrawnej: dorsz zapieczony w folii aluminiowej lub w naczyniu żaroodpornym
doprawiamy rybę ulubionymi przyprawami, mrożonym koperkiem, brokułami i jeśli nie jesteśmy na diecie: cebulą. Zapiekamy ok 30 - 40 minut. Ryba zapiekana pięknie pachnie i cudownie smakuje. |
Potrawę bez cebuli możemy przygotować na diecie wątrobowej.
Hejka :) Rybkę spróbuję , dzięki :)
OdpowiedzUsuńto jedno z dań które kontynujemy po diecie wątrobowej...
UsuńBez słów jak żyć :) kiss
OdpowiedzUsuńtak słowa są częścią nas...
Usuńteż tak robię rybkę:)
OdpowiedzUsuńlżejsza niż smażona :)
Usuń