a możliwości tyle, czasem nawet na kolację przygotuję....
z cebulką i kiełbasą |
nie mam tu dziś zdjęcia, ale lubimy również z kurkami |
bez dodatków, ze szczypiorkiem lub z boczkiem też bywa |
z cebulką i kiełbasą |
nie mam tu dziś zdjęcia, ale lubimy również z kurkami |
bez dodatków, ze szczypiorkiem lub z boczkiem też bywa |
Uwielbiam jajka, ale jajecznicę jadam luźniejszą i tylko czasami z dodatkiem kiełbasy zamiast boczku. Z kurkami nigdy nie próbowałam, a ze szczypiorkiem nie przepadam, bo on u mnie tylko do twarogu lub pomidorów. Pozdrawiam, trzymaj się zdrowo.
OdpowiedzUsuńu mnie szczypiorek z wyrastającej cebuli wiosną jest zawsze na parapecie, dorzucamy i do pomidora i do twarożku i do jajek. :D
UsuńJeśli jajka, to tylko na miękko, lubię i mi służą 🍳
OdpowiedzUsuńSmacznie pozdrawiam🙋🍓🧡
Jeszcze z pomidorami jest smaczna :)
OdpowiedzUsuńSmacznego:)
OdpowiedzUsuńLubię jajka na miękko i często takie właśnie jemy na śniadanie. Odkąd zaczęłam hodować kurki to smakują nam jeszcze bardziej.
Wygląda smakowicie!Lubię jajecznicę z kiełbasą, pieczarkami i szczypiorkiem. Moja siostra od lat dodaje do niej mąkę, jej jajecznica jest taka puszysta.
OdpowiedzUsuńUwielbiam jajka, a najbardziej te w ciasteczkach:)
OdpowiedzUsuńBardzo często jem samą, bez dodatków, ale to zupełnie inny smak jajek :)
OdpowiedzUsuńDobra jajecznica nie jest zła, zwłaszcza w niedzielny poranek.
OdpowiedzUsuńLubię z zielonym, pomidorkami i szyneczka do tego:-)