po grzybach czas na kapustę, już ukiszona. Kupiona szatkowana z lokalnego dużego gospodarstwa produkującego warzywa.
Pyszna...
oczywiście testowana z golonką i suszonym borowikiem
|
kapusta kiszona z golonką i suszonym borowikiem |
lubimy dania z miski żaroodpornej. Zapiekam je w piekarniku, 200 stopni. Godzinę na kilogram potrawy. Zbiłam pokrywkę od miski, ale udało mi się dokupić taką samą miskę w innym rozmiarze. Teraz mam 2 miski i jedną pokrywkę pasującą do obydwóch. :D
kapusta kiszona z golonką i suszonym borowikiem
Golonka, grzyby nie, bo dieta!
OdpowiedzUsuńKapusta tak, ale tylko w lekkich daniach.
Smacznie pozdrawiam🥗🌺💜
Ślinka pociekła:)
OdpowiedzUsuńAleż mój Mąż by sie tym daniem zachwycał :) Ja najbardziej kapustą ;) Dobrze, że miskowe roszady zakończone pomyślnie. Smacznego!
OdpowiedzUsuńMniam mniam
OdpowiedzUsuńJak robisz golonkę?
Kiszona kapusta jak najbardziej, ale golonka za tłusta. Życzę smacznego i pozdrawiam.
OdpowiedzUsuń