*******
Witam serdecznie, lecz..... pamiętaj- jesteś tu gościem. Internet jest dla wszystkich, tutaj jest moje miejsce.
I niech Ci się nie wydaje, że mnie znasz, bo mogę mieszkać na drugim końcu świata.... :)))





środa, 7 sierpnia 2019

z cukinii

w sezonie obowiązkowo, zapiekana cukinia. Tym razem z kiełbasą pokrojoną w drobniutką kostkę. Kurek w lesie brak. Najwięcej jarzębiny na skupach było. w cenie 1,30 i 2,00 zł za kg



11 komentarzy:

  1. Uwielbiam nadziewane cukinie, coś wspaniałego! Pozdrawiam! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Smacznego :) a kurki chyba wymordował upał...

    OdpowiedzUsuń
  3. Nigdy nie jadłam cukinii, ale Twoja wygląda bardzo apetycznie. Pozdrawiam i życzę smacznego.

    OdpowiedzUsuń
  4. Mogłabyś z powodzeniem częstować też Greków takim przysmakiem 🙂 Pozdrawiam słonecznie 🌞

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda pysznie i obłędnie !! Aż szkoda, że człowiek na diecie i nie może podpatrzeć pomysłu ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Cukinię uwielbiam i zajadamy się nią każdego dnia :D W tym roku owocuje bardzo obficie :) Twoja faszerowana wygląda bardzo smakowicie, w tej wersji jeszcze nie robiłam w tym sezonie, ale koniecznie muszę nadrobić :))
    Pozdrawiam ciepło, Agness:)

    OdpowiedzUsuń
  7. U mnie w tym roku cukinie nei wyrosły. Dziwny jest ten rok, jesli chodzi o uprawy niektórych warzyw. Kupuję cukinie w sklepie. Uwielbiam grillowane!
    Pozdrawiam Cie serdecznie, Alis!:-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda bardzo apetycznie, czekamy na więcej wpisów. Pozdrawowienia energylandia

    OdpowiedzUsuń

Komentarze mile widziane. Dziękuję bardzo za wpis :)

Poprzednie posty:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...