*******
Witam serdecznie, lecz..... pamiętaj- jesteś tu gościem. Internet jest dla wszystkich, tutaj jest moje miejsce.
I niech Ci się nie wydaje, że mnie znasz, bo mogę mieszkać na drugim końcu świata.... :)))





wtorek, 13 lutego 2018

3xp

do posłuchania:
 Mariza
 Ty czasie jesteś jak los.
A dusza jak ogród w nim:

do poczytania:

 7 ukrytych funkcji twojego smartfona,o których mało kto wie (8 obrazków) 

do przygotowania: 
przemycamy warzywa z rosołu:
z ugotowanego rosołu odlewamy 0,30 l. Odkładamy i blenderujemy ugotowane warzywa, u nas- te których nikt nie chce zjadać, a do zimowego rosołu warto je dorzucić: 
kawałek selera,
 kawałek korzenia pietruszki,
ząbek czosnku, 
łodyga selera naciowego, 
cebula
kilka łyżek buraczków ze słoika, trochę soku z cytryny. 
To dorzucamy do zupy, zagotowujemy. Podajemy z natką pietruszki i kleksem gęstego jogurtu. Mamy tu dwie porcje zupy na kolację lub pierwsze danie następnego dnia.


Barszczyk rozgrzewający
Barszczyk rozgrzewający

1 komentarz:

Komentarze mile widziane. Dziękuję bardzo za wpis :)

Poprzednie posty:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...