*******
Witam serdecznie, lecz..... pamiętaj- jesteś tu gościem. Internet jest dla wszystkich, tutaj jest moje miejsce.
I niech Ci się nie wydaje, że mnie znasz, bo mogę mieszkać na drugim końcu świata.... :)))





piątek, 24 marca 2017

na chleb

swojski chleb z pieczonym pasztetem lub uwędzoną w prawdziwej wędzarni szynką...
rarytasy
pasztet mięsno warzywny, szynka wędzona, chleb z otrębami
pasztet w moim wykonani, reszta podarowane....

- nauka pieczenia chleba, wyrób drugi

5 komentarzy:

  1. Pieczenie własnego chleba to wspaniała przygoda :). Podejrzewam, że pasztetu też ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. może to nawet bardziej poszukiwanie siebie, tożsamości, bo nas kilka osób próbuje i namawia do prób. Wspieramy się....
      pozdrawiam piątkowo

      Usuń
  2. Moje pierwsze chleby też tak wyglądały, dzisiaj mają już górkę :) hehe wspaniale działasz :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ... z przesiąkniętym chemią składników...
    :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo lubię pieczywo domowej roboty :) Ten zapach i smak oraz chrupiąca skórka :) To, co ja najbardziej lubię :)

    Pozdrawiam,
    Patryk

    OdpowiedzUsuń

Komentarze mile widziane. Dziękuję bardzo za wpis :)

Poprzednie posty:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...