do przemyślenia...
mądrze napisany trudny post u Karoliny
do posłuchania:
Natalia Szroeder - Osiedle
do przygotowania:
w sezonie czas na szparagi:
dostałam śwież i w słoiku (zalewa: woda, sól i trochę cukru)
świeże zapiekłam z majonezem kieleckim i koperkiem: sos z kartonika.
ze słoika też zapiekłam: z majonezem, pierzem i koperkiem.
Aż ślinka mi pociekła 😋😋😋
OdpowiedzUsuńZawsze zaskoczysz czymś pysznym 😃
Pozdrawiam serdecznie 💞💖💖💖
Szparagi lubię, chociaż szybko drewnieją moim zdaniem. I nie ma kiedy się nacieszyć w pełni nimi.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
https://mozaikarzeczywistosci.blogspot.com
I znowu narobiłaś mi smaka na coś dobrego
OdpowiedzUsuń