poniedziałek, 20 marca 2017

kanapki.....

...do pracy, najlepsze z pasztetem... pieczonym
pasztet domowy, mieso na pasztet
trochę suchy... kruszy się, jeszcze pół szklanki rosołu było potrzebne.....
w smaku bardzo dobry, wykonanie do poprawki. Za suchy- kruszy się: 95 % mięsa, 3 % rosołu, 2 % warzywa: seler naciowy, pietruszka, bazylia, czosnek, smażona cebulka.....

2 komentarze:

  1. Jeżeli się kruszy, to sam rosół może nie wystraczyć, musi być kawałek boczku, czegoś tłustego, co będzie smarowidło trzymało w całości.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. też pomyślałam, że za mało czegoś tłustego może być....
      dziękuję za potwierdzenie....

      Usuń

Komentarze mile widziane. Dziękuję bardzo za wpis :)